Rob Reeuwijk, eigenaar van OpMaat 

"Petra heeft, zowel in de aanloop naar de oprichting van het bedrijf als daarna, diverse teksten geschreven en geredigeerd. Zij heeft dit gedaan voor het ondernemersplan, voor de website en voor de pers. Dit heeft onder meer geresulteerd in een mooi artikel in de Gooi- en Eemlander. Petra weet op professionele wijze, in niet al te lange teksten en leesbare taal, de juiste snaar te raken. Daarnaast is haar service bijzonder snel en zeer betaalbaar. Niet onbelangrijk is dat Petra een erg plezierig persoon is om mee om te gaan en dat ze voor haar klanten een geweldige ambassadeur is. Kortom, iedereen die erover denkt pakkende tekstne te laten schrijven; neem eens contact met haar op!"

Bert Back, eigenaar van De Bedrijventherapeut 

"Petra heeft de teksten geschreven voor onze website www.bedrijventherapeut.nl. Het resultaat is echt geweldig. Het is heel bijzonder om te ervaren dat iemand in staat is om teksten te schrijven die zo goed vertegenwoordigen waar wij met het bedrijf echt voor staan. Vakwerk!!"

Koen Spee, voormalig directeur Mekon Shipyard

"Petra heeft heel wat teksten voor Mekon Shipyard geschreven en die waren altijd correct, levendig en informatie en, best of all, op tijd en binnen de briefing. Van harte aanbevolen!"

Anouk Konings-Pijnappels, Fit Feet Clinical Director Special Olympics

"Petra is een zeer enthousiast persoon. Zij heeft ons bij de voorbereidingen op de Special Olympics erg goed geholpen met het schrijven van teksten en het werven van sponsoren."

Lieke Schuts, voormalig bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

"Petra heeft voor ons onder meer artikelen en persberichten geschreven, contacten met media onderhouden en evenementen georganiseerd. Zij is een zeer enthousiaste vrouw die zich voor meer dan 100% inzet en het werk op een professionele wijze aanpakt en afrondt."

Walter Knopper, directeur Knopper Media

"Ik heb zeker een dertigtal artikelen van Petra ingekocht. Daar waar sommige collegae teksten opstuurden die flink geredigeerd moesten worden, had ik geen werk aan de teksten van Petra. Foutloos, met veel jeu en to the point! Keep up the good work Petra!"

Cees van Dijk, hoofdredacteur New Skool Media

"Met Petra heb ik op diverse manieren op een prettige wijze samengewerkt. Als freelancer bij het Weekblad Schuttevaer heb ik haar leren kennen als enthousiaste collega; als hoofdredacteur bij Zeilen besteedde ik met vertrouwen opdrachten aan haar uit. Zij leverde gedegen bijdragen aan het tijdschrift, die getuigden van vakkennis en betrokkenheid."

Merel Feenstra, eigenaar Feestkracht Business Events

"Dankzij Petra haar aandacht en persoonlijk enthousiasme zijn de teksten van Feestkracht Business Events een feest om te lezen. Als ondernemer is het schrijven van eigen teksten lastig. Hoe fijn is het dat Petra je ondersteunt op zo'n moment. Ik vind het ideaal dat ik een tekst kan schrijven en dat Petra die tekst vervolgens pijnloos redigeert. Of het nu om een webtekst of een uitnodiging voor een event gaat, de tekst leest alsof het muziek is omdat het zo lekker 'loopt'. Dank Petra ook voor het redigeren van onze bedrijfsbrochure. Ik zal in de toekomst zeker weer met haar samenwerken."

Mano de Kok, algemeen directeur Podotherapie Hallux

"Petra heeft ons tijdens de voorbereiding van ons sportcongres en bij de standbemanning tijdens een ander congres met raad en daad bijgestaan. Zij is een echte allrounder. Zo heeft zij ons advies gegeven over onderhandelmogelijkheden, locatievoorstellen en marketing. Daarnaast heeft zij teksten geredigeerd en is zij op de congresdag gastvrouw geweest namens ons bedrijf. Dit zijn enkele van haar kwaliteiten. Petra heeft een commerciële instelling en begrijpt wat een bedrijf wil uitstralen. Met haar kun je snel je doel bereiken."