Kort en krachtig, prettig leesbaar en informatief. Dat zijn voorwaarden voor een goede webtekst. En als het echt niet kort kan, dan moet de tekst in iedergeval informatief, krachtig en prettig leesbaar zijn. Bureau Journalistique schrijft teksten met pit. En liever dan zelf te vertellen hoe goed die teksten zijn, laat ik een aantal opdrachtgevers aan het woord.

Bert Back, eigenaar van De Bedrijventherapeut: "Petra heeft de teksten geschreven voor onze website www.bedrijventherapeut.nl. Het is heel bijzonder om te ervaren dat iemand in staat is om teksten te schrijven die zo goed vertegenwoordigen waar wij met het bedrijf echt voor staan. Vakwerk!!"

Koen Spee, voormalig eigenaar van Mekon Shipyard: "Petra heeft heel wat teksten voor Mekon Shipyard geschreven en die waren altijd correct, levendig en informatief. Van harte aanbevolen!"

Merel Feenstra, eigenaar Feestkracht Business Events: "Dankzij Petra haar aandacht en persoonlijk enthousiasme zijn de teksten van Feestkracht Business Events een feest om te lezen. Of het nu gaat om een webtekst of een uitnodiging voor een event, de tekst leest alsof het muziek is."

Mano de Kok, algemeen directeur Podotherapie Hallux: "Petra heeft een commerciële instelling en begrijpt wat een bedrijf wil uitstralen. Met haar kun je snel je doel bereiken."

Wil je meer weten over wat Bureau Journalistique voor jou kan betekenen?

Neem dan telefonisch of per mail contact op. Ik kom graag bij je langs en je bent natuurlijk ook hier op kantoor van harte welkom.