Bureau Journalistique zorgt dat jouw producten en diensten de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat doen wij onder meer door het schrijven en redigeren van brochures en nieuwsbrieven en door gebruik te maken van free publicity.

Je kunt nieuws over je bedrijf via een advertentie onder de aandacht brengen van je doelgroep. Maar dat is kostbaar en als lezers al aandacht besteden aan een advertentie dan nemen zij je boodschap met een flinke korrel zout. Diezelfde lezers besteden wel aandacht aan redactionele artikelen.

Nu komen journalisten alleen in uitzonderlijke gevallen naar je toe om nieuws te halen. Maar je kunt wel altijd een redactie benaderen om nieuws te brengen. Bureau Journalistique doet dat met een persbericht dat is geschreven in de vorm van een artikel. Op die manier krijgt jouw boodschap de aandacht die het verdient.

Ook evenementen en beurzen zijn een ideaal platform om jouw producten en diensten te presenteren. Ben je zelf niet in de gelegenheid om alles te regelen dan kan Bureau Journalistique je daarbij helpen. En ook als je op de dag zelf behoefte hebt aan assistentie kun je een beroep op ons doen.

Wil je meer weten over wat Bureau Journalistique voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch of per mail contact op. Ik kom graag bij je langs en je bent natuurlijk ook hier op kantoor van harte welkom.